Luxury is in each detail...

Linda Pol is klassiek geschoold aan de Kunstacademie Artez Kampen. Zij staat geregistreerd in het Architectenregister. Jarenlang werkte zij voor een Nederlands interieurbouwbedrijf, aan (inter)nationale opdrachten.

Inmiddels is Linda een aantal jaren werkzaam met een klein team vanuit haar eigen bureau in Twello (GLD). In de loop van de jaren heeft zij een goed netwerk opgebouwd waarmee zij samenwerkt op het gebied van technisch ontwerp en realisatie.

Het mooiste interieurontwerp komt nooit vanuit dezelfde richting. Wij vinden altijd de juiste invalshoek: of het nu het pand, de locatie, de opdrachtgever, of een combinatie daarvan is; alles bevat een verhaal. Het vertalen en uitdragen van dit verhaal in het interieur is voor ons een geschenk om te doen, of het nu uw eigen privéwoning is of uw zakelijke interieur.

Met grote gebaren zetten wij een krachtige basis neer in de ruimte
Met de juiste combinatie van materialen en kleuren geven wij de ruimte de identiteit en elegantie die het nodig heeft. Tot in elk detail. Stoer uitdagend, maar ook graag een tikje speels.

 

Linda Pol